Post by nabogteseelin on Feb 11, 2022 19:51:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلا بیشتر تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
عالی این بازی خیلی دوست دارم
حمایت از کالای ایرانی😂😂
چرا همش سیلو ها پره لطفا بازی را به روز کنید و اون اب پاش وچاقو را فعال کنید من خیلی دوست دارم این بازی را فقط همش پره سیلو انبار بلوک هم نمیده.
بازی خیلی خوبیه 😍
این بازی خوبه
من دفعه قبل نصب کردم فارسی حرف میزدن اما الان هرکاری میکنم نمیشع از سازندش خاهش میکنم تو آپدیت جدید دوبله هم بیارع
بهترین بازی بد
خیلی خوب بود ولی انبارش زود پر میشه به خاطر همین یه ستاره کم دادم ولی در کل خوب بود
فوق العاده است اما خیلی وقت ها فضای ذخیره سازی پر شده است
بازی بسیار بسیار بد .... شما باید پول داشته باشید تا بتوانید آن را بازی کنید
خسته کننده و خیلی کند
Farm Town Village Build Story የተለመደ jcn
بازی عالی است ولی انبارش زود پر می شود
Farm Town Village Build Story የተለመደ jcn
بهترین بازی
انجام بازی بدون پرداخت را غیرممکن نمی کند. خیلی سریع علاقه ام را از دست دادم زیرا سعی می کنم ذهنم را فعال نگه دارم نه حساب بانکی ام.
نه نه نه نه نه
وای
خوب بود
چون بازی بسیار زیبایی است
بابت این بازی خوب ممنونم👌🏼
همیشه در یک نقطه گیر کرده اید زیرا منابع کافی برای بزرگ کردن مزرعه، اراده یا انبار وجود ندارد
از زمان آخرین به روز رسانی آن، فقط تبلیغات فراوان و اتلاف وقت برای پخش آن در حال حاضر انجام شده است، بنابراین حذف کنید و ادامه دهید که حتی ارزش یک ستاره هم ندارد.
من این بازی را بسیار دوست دارم و بسیار سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است
برام دانلودنمیشه میگه کدارای تکراری است.
بازی خیلی خسته کننده ظرفیت ذخیره سازی همیشه پر است.😡
خوبه ولی حافظه خوبی نداره
خیلی بد
واقعا اسلا بالا نمیاره
ฟาร์ม Farm Town™: Happy Day ง่ายๆ sup
برنامه بسیارخوب وهیجان اوره مرسی 👌👌👌
من عاشق این بازی هستم
بازی خیلی خیلی خوبیه خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کردم پنج ستاره هم کمشه 💋💋💋🌹🌹🥰🥰🤲🏻🤲🏻دسته سازندش در نکنه 💞💞💞💞
من این بازی را خیلی دوست دارم. خیلی بازی جالبی است وقتی این بازی را بازی می کنم نمی دانم زمان گذشت. از صاحب بازی متشکرم
برای بازی گرافیک خوب سرگرم کننده است
بد
اگر مشکلات خاصی برطرف شود، این بازی 5 ستاره می گیرد. 1. گسترش زمین هر بار که زمین بخرید گرانتر نمی شود. 2. درخت، گل و میوه پس از 3 بار استفاده نمی میرند. وقتی آن را خریدید باید برای همیشه خوب باشند.
Ttt
عالیه ،کاش واسه خونه راهنمایی میکرد الماس هام همش رفت،اما خیلی عالیه پنج ستاره کمه
من عاشق این بازی کوچک کشاورزی هستم. زمان می گذرد و بازی کردن بسیار سرگرم کننده است. من عاشق گرافیک هستم و عاشق بازی هستم. من هرگز هیچ بازی مزرعه ای را پیدا نکردم که علاقه من را مانند این حفظ کرده باشد. تنها فکر من .... آیا می توانید حیوانات خانگی مانند سگ، گربه و اسب را اضافه کنید؟
بازی خیلی خوبیه ولی وقتی انباری پر شد دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد بجز اینکه حزف کنی و دوباره نصب کنی بخواطر همین دو ستاره کم دادم لطفا لطفا ممنون.دیانا هستم از سنندج😘
من اینجام
Cari Kata Bahasa Indonesia Kata eqb
من اولین بار دارم بازی می کنم به زودی دانلود می شود