Post by nabogteseelin on Feb 11, 2022 19:42:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox xal ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
xiyarlar bune oyundu Əvəl 111 mb indi olb 68 mb vızqırtsın bu oyun 1 ulduzda azdı
Elaaa
Siz mənə hörümçək adam limitsiz deyirsiniz ən yaxşı mobil oyun uğursuz olur və bu oyun YAŞAYIR, ümid edirəm bu şirkət uğursuz olur və oyunu dayandıran insanlar dəhşətli həyat yaşayır və cəhənnəmdə əziyyət çəkirlər.
yaxşı
Yeni yeniləmə zibil qutusudur. Bütün geyimlərim, təkmilləşdirmələrim və gücləndiricilərim getdi. Oyun onların bərpa ediləcəyini deyir, lakin bərpa etməyiblər. Mənim Qızıl Qalxanım haradadır? Və niyə indi kostyumların fərqli üstünlükləri var? Bu yeniləmə dəhşətlidir və ləğv edilməli və hər şey əvvəlki vəziyyətinə qaytarılmalıdır.
About Minion Rush: Running Game - AppKiwi
Despicable Me: Minion Rush tips and tricks - Windows Blog
Bu, əla oyundur, amma bilmirəm, bəzən slaydlar hazırlayarkən oyunun kim məni qeydiyyatdan keçirmir ki, bu da özümü canlandırmaq üçün reklama baxmağa məcbur edir, bu, həqiqətən zəhlətökəndir və məncə, bu, olduqca böyük bir səhvdir, lakin bundan başqa bu, həqiqətən əla oyundur Redaktə: Mən onu 1 ulduza dəyişmişəm, sürüşmə nasazlığı o qədər zəhlətökəndir ki, bu, mənim xüsusi missiyalarda irəliləyişimi xeyli yavaşladır. İNDİ XƏBƏRLƏRİ DÜZƏ EDİN Redaktə edin: Mən onu 5 ulduza dəyişdim, çünki onu öz başıma düzəldə bildim
İllər əvvəl bu axmaq remasterdən əvvəl oynayırdım. Yenidən quraşdırdıqdan sonra sahib olduğum hər şeyi itirdim və işi daha da pisləşdirmək üçün siz Multiplayer-i sildiniz, bu oyunda ən gülməli şey idi. Təsadüfi bir oyunçuya ayaq basmaq və ya onlara raket atmaq həmişə çox əyləncəli idi. Zəhmət olmasa geri əlavə edin
Dəhşətli. qrafika heyrətamizdir, lakin oyun deyil. Hər dəfə bir şeylə toqquşaraq "bitirəndə", "missiya tamamlandı" deyir və oyunu kilidləyir. Missiyanı təkrar etmək, yenidən başlamaq və ya ümumiyyətlə irəliləmək üçün heç bir yol yoxdur. Sadəcə qızıl sikkələr və tamamlanmış missiya ilə mavi ekran. Bitirsəm, davam edə bilməliyəm... əvəzində bütün irəliləyişləri itirən və sizi əvvəldən başladan oyunu tamamilə yenidən başlatmalıyam. Galaxy S9-da baş verməməlidir!!!
xoşuma gəlir
Super oyundu
Bu oyunu sevirəm. Mən sadəcə olaraq həqiqətən yaxşı oyun oynaya biləcəyim faktını sevirəm. Mənim yalnız bir problemim var ki, bəzən minionları əldə etmək həqiqətən çətindir və ümid edirəm ki, siz daha asan yol tapacaqsınız. Ancaq istəyirsinizsə, ehtiyacınız yoxdur və mənim fikrimcə, bu oyun 5 ulduzdur.
Minion Rush missiyalar, problemlər və əşyalarla yaxşı bir oyun ola bilər. Reklamlar və qəzalar bu oyunda yalnız problemdir.
Minnoslarim))
Müəyyən məqsədlərə çatmaq üçün illər sərf etdikdən sonra bütün irəliləyişlər getdi. Qalan yeganə şey tokenlərdir. Kostyumlar faydalarını dəyişdi və mən onları daha məndə olmayan bananlarla geri almalıyam? Gücləndiricilər sıfır səviyyəyə qayıdır, bu, illər ərzində sərf etdiyimiz və ya qazandığımız şeylərin sırf oğurlanması kimi görünür. Mən başa düşürəm ki, rəsmi təqdimatdan əvvəl yeni yeniləməyə "öncədən baxıram". Lütfən, bu güncəlləməni laboratoriyanıza qaytarın və daimi olaraq təqdim etməzdən əvvəl bu problemləri həll edin.
Həddindən artıq və aldadıcı reklamlar. Durmadan üzünüzdə reklamlar var. Oyun "davam etmək üçün reklamı izlə" iddiasına baxmayaraq, çox vaxt bu reklamlardan çıxa bilmirsiniz.
Minion Rush: Running Game Dažādas spēles kyh
Açılmadı çox çoxx gec yüklənir🤦♀️🤦♀️
Mende acilmiree😠☹
😱😱✊👌
Güclü dərslik zəhlətökən idi və kiçik məqsəd başa çatdıqda orta dövrədə qəfil dayanma çox məyusedicidir. Orada daha yaxşı qaçış oyunları. 2 ulduz
Ek icerik ne demekdir zehmet olmasa komek edin oyuna daxil olmaq olmur
Game of the Day: Minion Rush: Running game - Pinterest
Minion Rush: Running Game Dažādas spēles kyh
Köhnə versiyanı daha çox bəyənirəm, çünki səviyyələr var idi və bir canister alanda necə bir az kəsilmiş səhnə göstərdi və indi məqsədləriniz var zəhmət olmasa onu geri dəyişə bilərsinizmi Klassik versiyanı daha çox bəyənirəm və müxtəlif dünyalar var idi onu geri dəyişdirin zəhmət olmasa
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Lomu spēles jhm
Yaxsidir pis deyil
Çox şirin oyundu
İndiyə qədər oynadığım ən əyləncəli oyun! Minyonlar şəndirlər.. bütün müxtəlif geyimləri sevirəm. Heç bir pul xərcləmək lazım deyil. Reklam yoxdur. Oynamaq asandır. Əyləncəli fonlar və hekayələr! Mən heç vaxt qəza və ya yükləmə problemləri ilə bağlı problem yaşamamışam.
Despicable Me's Minion Rush is addictive fun but runs into ...
....
Bu gözəldir, öz minionunuz üçün yalnız kostyumlara deyil, papaqlar, eynəklər və s. unikal bir minion olmaq gözəl olacaq.
Minion Rush: Running game Santai jlzg
Yaxşı oyun, lakin Miladdan bəri reklamdan çıxış seçiminin mikro əməliyyat seçiminə son dərəcə yaxın olduğunu gördüm, səhv yerdə sadə bir mətbuat sizi əməliyyat ekranına aparacaq. Şəxsən mən bunun aldadıcı olduğunu və insanları səhvən məhsul almağa məcbur etməyə çalışdığını hiss edirəm, bəli, əməliyyat ekranından geri çəkilə bilərsiniz, lakin bu, hələ də səhvdir. İnsanları pullarını aldatmağa çalışarkən, siz oyunçunun nağd pulunu aldatmaqdan ötrü sizi incitmədiniz, adətən EA belə rəzil hərəkətlər edir!
Mən bu oyunu oynayanda çox əyləncəli idi, amma sonra onlar proqramı yeniləməli və təkcə multiplayer, yarışları deyil, sonsuz qaçışı da silməli idilər. İndi onların "Missiyaları" var. Mən onu yenidən yüklədim, amma bu, sadəcə bir qarışıqlıq idi. 1 ulduz. Əla işdir.
Oyun acilmir. Servere qoshula bilmir. Sebeb ?