(Android/iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter cheat code neograničeni ključevi
Feb 11, 2022 19:33:18 GMT -5
Post by nabogteseelin on Feb 11, 2022 19:33:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeni ključevi ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
STAR: Lari Keren Super Sulit Arkade xswb
Igra ima problema. Greške u programiranju 1. Brisanje razina. igra ne prepoznaje kada je razina izbrisana.2. Ne daje točan broj sanduka. 3. Sprječava sljedeće razine, zlato, resurse, nadograđeno oružje.4. Dev je onemogućio sustav ulaznica za podršku. neće riješiti probleme. Prijavite Googleu klikom na 3 točke u gornjem desnom kutu i označite kao neprikladno. I prijavi kao drugi s objašnjenjem. Nazovite svoju banku i osporite troškove. banka će vam vratiti novac.
dvije godine u ovoj igrici i još uvijek se ne mogu zadovoljiti. beskrajni strateški izbori i toliko mnogo elemenata na koje ćete zadržati usredotočenost da ćete za svaki slučaj htjeti početi štedjeti za svoj A10. Ako volite usmjeravati snagu vatre na nemilosrdnog neprijatelja koji jednostavno odbija prihvatiti smrt kao odgovor, onda se zakopčajte i zagrlite slomljenog strijelca u sebi ako želite preživjeti! Ovu igru je teško odbaciti.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Aksiyon jept
Zabavna igra. Igrao sam ga već nekoliko mjeseci i još uvijek mi je ugodan i izazovan.
Izgleda dobro, nažalost, vidim linije između ove igre, igra se plaća za pobjedu, nema stvarnog truda iskreno da se navučeš na plaćanje ovakvih igara sve dok imaš veliki novčanik, sigurno ćeš pobijediti😒
Sviđa mi se ova igra, ali sam želio da ovo bude i offline igra. Ili imate vježbalište (po mogućnosti i offline) i također primite malu količinu nagrada zauzvrat. Osim toga, to je odlična igra
Jako puno platiti za pobjedu u igri. Nemoguće je dobiti dovoljno resursa za podizanje razine bez plaćanja u igri. Ostari gledajući kako se tvoji dečki kolju i ništa ne možeš učiniti jer te igra preplavljuje na kojoj si niskoj razini. Više novca i da, možete pobijediti.
Cool igrica
Pogreška pohrane. Zgrada kaže da mogu pohraniti do 75 000 zaliha, ali ograničavam na 15 000, isto s metalom. BOOOOO!!!!! Tako su s posljednjim ažuriranjem udvostručili vrijeme hlađenja i cijenu zlata za škrinje samo za stavljanje reklama. Moram te nazvati zbog toga!!
Dobra zamisao, loša izvedba Sustav nabrijavanja oružja iznimnog spora i besmislena, jer kad želiš staviti drugo a ovo prvo reciklirati ne dobiješ ništa osim onih dijelova kojih svakako imaš milijun Posjedovanje baze, dosadno, dosadno, dosadno.. Samo obranu razbacuješ gdje stigneš i šta dobiješ bez nekog pretjeranog cilja I evo ipak dvojka za trud
Sviđa mi se ova igra, međutim, danas, kada uspješno opljačkam 3 zgrade, uvijek nedostaje sanduk i tako ne dobijem sav plijen koji sam zaradio. Štoviše, u mnogim misijama pokreće se prerana evakuacija iako nisam dirao zapovjedništvo za to, dakle, ne mogu zaraditi posljednju zvijezdu i ne mogu vidjeti da je misija završena.
dobra igra, vrlo zarazna, dobar balans igranja i resursa za izgradnju. volio bih da top od 40 mm ima više štete od prskanja i broj dostupnih metaka. 40mm i haubica nemaju dovoljno streljiva. Želim da dok pojačavate oružje na AC130 ono također dodaje streljivo. također bi omogućilo uništavanje zombi šuma tijekom misije. nerealno da ih ne možete uništiti i da generiraju neograničene zombije.
Stvarno zabavna igra s dobrim napredovanjem. A što je najbolje od svega, oglasi se prikazuju samo ako ih želite gledati.. I za gledanje ćete dobiti nagradu! Jedina mana što je potrebna stalna internetska veza ili se ponekad pokrenete iz misija i morate ponovno pokrenuti.
Ova igra ima neke ozbiljne probleme zbog kojih se mnogi igrači osjećaju jako otrgnutima. Stope pada sanduka su potpuno smeće. Svi se zajebavaju zbog toga, i to s dobrim razlogom. Uobičajeno oružje je apsolutno bezvrijedno nakon nekoliko razina, ali to je sve što ćete dobiti od 99% svojih kapi. Troškovi metala za pojačavanje i spajanje oružja visoke zvjezdice su smiješni, drugim riječima, dajte igračima put napredovanja prema stvarima koje žele, a ne samo držite prste i molite se
POHLEPNI PROGRAMI. Zabavna igra, ali nakon HQ razine 5, gotovo je nemoguće povisiti nivo, čak i uz trošenje pravog novca, a potrošio sam mnogo da bih stigao tako daleko. Ako ne možete povisiti HQ, spriječit će vas da pomaknete bilo što drugo gore. U drugim igrama trošenje pravog novca pomaže vam da ostvarite pravi napredak u igri. U ovoj igri trošenje pravog novca uopće ne pomaže puno. Nakon otprilike HQ razine 2, jednostavno se više ne isplati igrati.
Apsolutno nevjerojatna igra, ali volim da se mogu prijaviti pomoću Facebooka kao što mogu na svom iPhoneu. Stvarno bih volio nastaviti tamo gdje sam stao. Ne započinjati igru iznova.
Zapravo sam stvarno uživao u ovoj igri. Bilo je zabavno isprobavati različita oružja kako bi razbili horde zombija. Čak i nakon što potrošite pravi novac, udarite u zid na koji trebate potrošiti PUNO novca inače nikada nećete imati dovoljno jako oružje da ubijete zombije više razine. Zaista sam uživao u ovome nekoliko sati koje sam uložio u njega. Mislim da sam dobio svoj novac.
Igrica je u redu u prvom trenutku za igranje, ali je vrlo teško dobiti bilo kakvo dobro oružje. Igrao sam 30 dana i dobio samo 1 epsko oružje, a to je samo drugo od najboljeg. Ako želite vrhunsko legendarno oružje, ili ga meljete mjesecima za redom ili platite za igru. Vrhunsko oružje koštalo je 100 dolara za kupnju sanduka. Moji dani igranja tog grind trika od strane programera su završili. Očekivao sam da će barem 1 legendarno oružje pasti za 30 dana, nisam dobio nijedno. Dakle, brisanje tge igre.
Uživam u igri i to je druga koju sam ikada igrao. Odabir oružja je vrlo dobar, ali opcija usporedbe bila bi dobra. Maksimalno 3 oružja nije točno za Big Spooky jer oni također imaju topove od 150 mm i slične vatrene sustave kao stvarni tenk. Razmještaju 8 oružja odjednom, kao i kasetne bombe. Postoji mnogo Togo grupnog načina rada za više igrača jer bi tim bio sjajan. Grafika nije loša ali likovi zapinju u kutovima. Kule pucaju na vojnike iz nekog razloga, ZAŠTO?
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Akcja hiv
Stvarno je dobro, ali 3 sata za otvaranje sanduka s ograničenjem od samo 4 sanduka je smiješno. To pretvara igru u igru poput boom beacha u kojoj se samo prijavljujete možda dva ili tri puta dnevno.
Lako se igra, dobra igra
Sjajna igra dok se stvarno ne upustite u nju. Prilično isto kao i druga država. Cijela nadogradnja oružja je zbrkana i spora. Treba ga promijeniti. Ovdje imate nešto dobro. Samo budite kreativniji i maštovito. Da sam to bio ja, upotrijebite mobilnu aplikaciju igre za prikupljanje povratnih informacija korisnika i pokretanje nove VR platforme kao što je Quest. Zaradite više novca na taj način. Zapravo sjediti na sjedalu strijelca zvuči dobro, zar ne? Tada nećete morati tražiti mnogo novca za nadogradnju na mobitelu i možete uživati u igri.
Ne ono što je bilo. Ja sam ovo igrao kad je prvi put izašao. Ponovno sam ga preuzeo prije nekoliko tjedana. Potpuno drugačije. Ne sviđa mi se ova nova verzija, previše stvari. Ponekad je metoda KISS najbolja.
Za sada nemam iskustva. Igra se neće ni učitati niti dovršiti preuzimanje kada se otvori. Samo sjedi i vrti se kad se otvori. Očistio sam predmemoriju, podatke, deinstalirao i ponovno instalirao Otvoren sam za rješenja.
Dobra igra, ali vrijeme čekanja na sanducima je nevjerojatno dugo. Vrijeme otključavanja mora biti kraće. Nisam siguran za sve ostale, ali nemam strpljenja čekati nekoliko sati na sanduk. Također se čini da su eoni prošli prije nego što se dosegne sljedeći rang.
NAPOMENA* rezultati su od 1 do 10 Igra: 4,6/10 Grafika: 6,8/10 Mikrotransakcije (veća ocjena znači malo ili nimalo mikro): 3,6/10 Kontrole: 9,1/10 Dinamika: 5,3/10 Ukupna ocjena: ----5,8 /10 Moja ukupna vrijednost za ovo je niska zbog mikrotransakcija. Dizajn je jednostavan, ali unosan; mamite nove igrače smanjivanjem težine antagonista (u ovom slučaju horde zombija) sve dok igrač ne dosegne višu razinu. Iz tog razloga toplo bih preporučio PROTIV ove igre.
Jedna od najboljih F2P igrica koje sam igrao. Mikrotransakcije su malo strme, što je 1 zvjezdica. Međutim, oni nisu potrebni. Ne bih kupio nijedan paket koji ne sadrži zlato, a zlato koristio samo za metalne zalihe. Kupljeni sanduci ne daju bolje oružje, tako da ćete biti razočarani plaćajući pravi novac za njih. To je grind i kada jednom dostignete razinu, malo je poticaja za stalno igranje izvan događaja, ali je sjajno igrati čak i tada nekoliko minuta svakih nekoliko sati kada se sanduk otključa.
Neće se učitati. Skinuo sam je jer je izgledala kao zabavna igra. Kliknite na aplikaciju i dobivam vrteće se plavo kolo smrti koje se vrti i vrti i vrti... ne dopušta mi da kliknem na politiku privatnosti ili gumb za prihvaćanje.
Cool igra ima više nego što sam prvobitno mislio kada sam je vidio u play storeu. Ali neke stvari u igri nemaju smisla i pristojan pad oružja je loš i štete ne rade dobro ili imaju smisla, ali sve u svemu, bilo bi super, bilo bi sjajno ic da postoji priča i ili neki pvp ili rpg dijelovi da se bolje upoznate s tim
Jako se sviđa. Misije se ipak malo brzo ponavljaju. Ista stvar uvijek iznova. Samo brušenje za nadogradnju oružja ili želja da nađete bolje, ali igra se definitivno ponavlja.
Ova igra pruža najbolje iskustvo koje sam ikada imao. Grafika je super, kontrole još bolje, ali jedna stvar me zbunjuje. Demo koji je ženski, ima muški glas. Ovo meni nije toliko smetalo, ali može smetati drugima. Osim toga, ocjenjujem 5 zvjezdica!😁
Dakle, ova igra počinje sjajno. Međutim, kada dođete do mjesta gdje je vaše sjedište razine 4, postaje gotovo nemoguće bez trošenja novca. Škrinje osnovne razine teško će vam dati nešto od zelenih lvl predmeta. (u satima dok sam ovo igrao, vidio sam 2 žuta kvalitetna predmeta koja su bila beskorisna i pregršt ljubičastih koje su odlične za određene situacije (ograničeni broj hitaca) ali za glavne autotopove nikad nisam vidio više od zelene koju sam nadogradio 60 puta , i još uvijek traje previše rundi.
Igra hvatanja novca. U redu je grind, ali će vam trebati ljubičasto/zlatno oružje za pobjedu. Ne preporučuje se. Dodatna zvijezda za zabavu koju donosi u ranijim načinima rada.
Super
Volim igrati ovu vrlo zabavnu i zaraznu igru. Međutim, kupio sam "Ace sanduk" za 600 zlatnih poluga, što je jamčilo barem jedno "rijetko" (obično iznimno moćnije) oružje s dvije zvjezdice; umjesto toga dobio sam hrpu "neobičnog" oružja. Ocjena bi bila 5 da nije ovog velikog razočaranja.
Sviđa mi se igra, zabavna je i opuštajuća, ali oružje bi moglo koristiti više posla, ne znam koja je ideja, različite su boje oružja, ali ako to znači da je plavo oružje bolje od bijelog, raspon štete ili više grijanje bi trebalo biti bolje Shvaćam ideju o boji znači bolje aa način, ali čini se da boja znači gotovo nuthing Volio bih vidjeti bolja boja znači bolje oružje ili lemljenje sve zajedno to bi poboljšalo igru i sve to očistilo etape.
Lijepa i zabavna igra
Dobra igra. Jednostavno, brzo, dovoljno zabavno da se vratite.
Predobro