Post by nabogteseelin on Feb 11, 2022 19:24:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Briesmīgi vienmēr salst
Man patīk šī spēle, bet, lūdzu, padariet tās par līdzvērtīgām spēlēm, jo esmu 20. līmenī un esmu ar cilvēkiem, kuriem ir 90. un 60. līmenis. Mani visu laiku nogalina un vai varat, lūdzu, labot bumbu, jo ir daudz hakeru, kas izplata munīciju (turpiniet labs darbs, spēle ir pārsteidzoša un jautra)
Katrs turpina maksāt VIP un tur wifi suk, un es te nogalinu, un cilvēki turpina iet paceliet un pa labi, un es turpinu šaut uz viņiem un daži, kā viņi mani nogalina? Lūdzu, izlabojiet šo spēli un vairs nav VIP
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ઍક્શન pgmb
Tas ir labi, bet... Kad es mēģinu izspēlēt labu karti, tas mani aizrauj spēlē.
Šī spēle ir jautra, taču, mēģinot pievienoties draugu spēlei, tiek teikts, ka spēle ir pilna, lai gan tajā ir tikai viens spēlētājs, tāpēc jūs, puiši, varat novērst šo problēmu, es spēli novērtētu ar 5 zvaigznēm un paldies.
Es domāju, ka šī spēle būs miskaste, bet tā patiešām nebija
tāpēc man patika spēle, bet, kad mani vecāki izdzēsa spēli, tad es to pārinstalēju, es zaudēju visu savu darbu, un tas notika daudzas reizes, kā es varu atgūt savus vecos kontus? Lūdzu, man ir jāatgūst mans galvenais konts, un es to novērtēšu ar 5 zvaigznēm.
Padariet vadības ierīces atsaucīgākas, kā arī ļaujiet trofejām vai prasmēm balstītai spēļu veidošanai, jo lielāko daļu laika, saskaroties ar to, esat labāks par jums.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Darbības spēles pvp
Sveiki, es spēlēju šo spēli, un tā ir tik smieklīga un ļoti laba spēle, bet es spēlēju un spēlēju, viņa saka, ka ir atvienots, lūdzu, izlabojiet to un es iedevu 5 zvaigznes.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon zyty
Es nokļūstu sākuma ekrānā, kur ir Vulcron, un apmēram divas sekundes dzirdu sākuma mūziku. Tad spēle avarē. Es tikai tagad atgriežos spēlē no divu gadu pārtraukuma, man bija visādi ieroči, es arī biju augstā līmenī. Tas nav īpaši labi, lai spēlētājs varētu atgriezties pēc pārtraukuma. Lūdzu, izlabojiet šo spēli, jo patiesībā bija patīkami spēlēt, bet tagad es to vispār nevaru spēlēt.
Vestibila nobīde ir ļoti augsta bez iemesla, lūdzu, mainiet, kas padarītu spēli nedaudz labāku.
sitemap-products_24.xml - M79
Tā ir laba spēle, bet vadība ir slikta, es domāju, ka tad, kad tu šauj, tā turpina šaut, līdz tiek atkārtoti izšauts, kas padara to par lodes izniekošanu n nav jābūt mērķēšanas pogai, nevis, kamēr tu šauj to automātiski mērķēt, ir jābūt atsevišķai pogai fr mērķis n shot. ...
3 zvaigznes tas labi, bet.... visi spēlētāji ir gļēvi aiziet tad pievienojas bet iet uz uzvarētāju komandu!!!
Forša spēle
Laba spēle😂😂😂
Draugs. Es turpinu pieteikties savā acc, bet tagad mans konts ir pazudis, es mēģināju pierakstīties pakalpojumā Google Play un pēc atgriešanās to pametu Google Play joprojām nepieteicās, es pieteicos ar savu ierīci, KAS, ES DOMĀJU, MAN VAJADZĒTU NAV DARĪTS. VISS MANS PROGRESS IR pazudis, un mani vārdi tagad ir "VulcronForever", lūdzu, izlabojiet to
Cienījamais vulcron, kaut kas nav kārtībā ar jūsu spēli, vai varat izstrādāt šo spēli, tur ir pieteikšanās, kas nozīmē, ka tas nedarbojas, vai jūs izskatāties, ka es jokoju, protams, nē. gadā, un es krāju lietas, nekā es sapratu, kāda ir laika izšķiešana 😕
Tas ir patiešām kaitinoši, kā vienu dienu man bija KATRS IEROCIS slīdēšanas stundas BEIGAS UN NY SPĒLE AVARAŽAS, UN ES NEVARU ATGŪT SAVU KONTU, PAT KATUR ES TAS IR SAISTĪTS AR GOOGLE PLAY SPĒLĒM!!!!
Es pat nevaru iekļūt spēlē, tas tikai parāda sākuma ekrānu, mani izslēdz, un tagad es pat sāku spēlēt.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon zyty
Bruh es atgriezos spēlē un jau saņēmu 2 kļūmes... srsly? UN ES VAIRS PAT SPĒLĒT NEVARU
Tipof
Vadības ierīces ir tik smagas, ka vadības ierīču jutīgums ir tik grūts
Man patīk šī spēle, bet vai jūs, lūdzu, pievienojiet volcron kontu atpakaļ, jo mans konts bija tajā un es to visu pazaudēju, tāpēc, lūdzu, pievienojiet to atpakaļ, lai es varētu vēlreiz izmantot savu kontu, paldies un turpināt uzlabot spēli
Viss ir lieliski, bet spēle avarē katru minūti. Patiesībā.
BURTISKAJĀ NEIESPĒJAMS SPĒLĒT, spēle nenotiek nopietni, nekāda saspēle vai līdzsvarošana, kas neko nedara, lai izlaistu nemitīgos hakerus un nogalina mērķbotus mačos, un spēli principā nav iespējams spēlēt, ja vien jūs neizraujat spēli, es domāju. hakeri pikseļu lielgabalā 3d bija slikti, bet mērķtiecīgie idioti šajā spēlē ir pavisam jaunā kaitinošā līmenī.
Šī lietotne ir laba, taču tā ļoti uzkarina tālruni, tāpēc, lūdzu, atrisiniet šo problēmu
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ઍક્શન pgmb
Bezmaksas planšetdatora spēles: Android un iPad - TabletZona
tas ir lieliski, bet tas ir negodīgi, ka 50. līmenis var pievienoties 10. līmenim, tāpat kā es, un tas avarē katru reizi, kad es iesaistos spēlē... tāpēc es diemžēl nevaru spēlēt
Šausmīgas vadības ierīces ir šausmīgas grafikas vēlas, lai es nogalinu sevi, un sitienu atzīmes pat nesaskaras, izņemot citu, šī spēle ir absolūts joks, nelejupielādējiet XD
Lejupielādēt Pixel Gun 3D: FPS Shooter & Battle Royale - Jaunākā Versija 21.9.1 Android, Ko Izveidojis Pixel Gun 3D - Šaušanas spēles: 11
atgriezt jutības iestatījumu uz tādu, kāds tas bija, es ienīstu mērķēšanas jutīgumu, atjauniniet to atpakaļ uz vecāku versiju, kur nebija mērķa jutīguma, spēle ar to ir muļķīga
Šis pārskats ir paredzēts slepenības problēmai, tāpēc būtībā, ja saņemat slepenu privilēģiju, tas ir pilnīgi apšaubāms, jo jūsu vārda atzīme ir redzama visā danm kartē, padarot jebkāda veida slepenas konstrukcijas, es ieteiktu to uzlabot, ir vienkārši noņemt šos vārdu tagus vai samaziniet tos vai pat vienkārši padariet šo vārda atzīmju lietu par vieglu, vai to nevajadzētu būt grūti salabot, tādējādi snaiperiem netiek veikta skaitīšana ik pēc 5 sekundēm. Apskatiet problēmas novēršanu
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulator pho
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Darbības spēles pvp