Post by nabogteseelin on Feb 11, 2022 19:21:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne ključe ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Zakaj potrebuje internet. Iskal sem, da bi lahko igral brez povezave, zakaj
To igro sem kupil pred leti in zdaj me prosi, da jo kupim znova in nič se ne zgodi, ko pritisnem obnovitev nakupa
Igra je zabavna, vendar je nekaj strašljivega, kar vnesete v te kode, to boste videli spodaj levo, desno A in 12 25 vso srečo
Po nekaj minutah sem ga izbrisal zaradi stvari in bil sem prelen, da bi to storil. Delo za odklepanje zvočnega testa sem opravljal, da bi dobil "majin sonic" velikonočno jajce
To mora biti najboljša zvočna igra vseh časov, čudna kot vedno, a vsaj zdaj ima nove izboljšave
Ta igra je neverjetna. Mehanik preteklost/prihodnost poskrbi za edinstveno igranje. V tej igri je tudi veliko skritih skrivnosti in nikoli ne boste vedeli, kaj boste našli. Ta igra je dobesedni udarec v preteklost. Brez namere. res sem užival
Glasba je odlična, vendar bi Desert Dazzle ohranil kot optično cono v Time Attacku.
Zelo težko je dobiti 50 prstanov da greš v posebni ravni.
Smaragdi kaosa niso za nič, razen za vedno znova trpljenje, da ti jih prinesejo, medtem ko zdrsneš naokoli, in tudi za dobro letno končanje in odklepanje repov
Vem, da je igra dovolj, da postane težja, ko prideš dlje, toda ta igra jo pripelje zelo daleč. 1 zvezdica Sovražim to igro.
v tej igri lahko premagaš drugo stopnjo, ne da bi umrl
Nikoli nisem mogel ugotoviti, kam naj grem, in sem se vedno zatikal o-o, mogoče nisem dober v teh igrah idk XD. Poskusite, če vam je všeč sonic, mislim, da so kontrole lepe, grafika pa eh.
Sonic CD Classic アクション fyrx
Dobro, razen šefov, ki so nemogoče neumni, so neumno enostavni, vendar je to v redu igra
odlična igra, vendar slaba vrata Zvok je zelo razpokan in slabe kakovosti.
Potrebuje WiFi iz nekega razloga in ahs toliko, da je nadležen
Ta igra mi ni všeč... Všeč mi je Obožujem potovanje v času... Všeč mi je Tails, ki jih lahko odklenete tako, da dokončate igro. Imam le nekaj težav. Ne morem samo upravljati in se ne moreš vrniti na končano datoteko, kot v sonic 2. Razen tega je dobro. Lahko tudi dodate členke kot igralni lik. Spet super igra.🎮
Ne morem dobiti svojega nakupa za obnovitev. Preizkušeno vse, kar se spomnim, ima kdo kakšno idejo o uporabi lg stylo 5
To je neverjetna igra, čeprav bi bilo bolje, če bi obstajala različica z izboljšano grafiko
kontrole so končno dobre za enkrat, samo to je, kam iti v kaosu trka (preteklost)
Všeč mi je bila igra, vendar se dogaja preveč stvari, vendar je na splošno prijetna sonic 3 in členki, prosim
ta igra je tako počasna, zakaj je ne morete narediti hitreje
Ljubim to igro amoak že ima kasneje vodne levle in končno nagdaj je bilo samo ios
Všeč mi je, ker ti omogoča, da se vrneš v preteklost, toda edina grozljiva stvar je prvi šef miusic in u.s game over je grozljivo
Všeč mi je, da je igra super, vendar obstaja ena napaka, ko se zapletem v posebni fazi in nato vstopim v naslednjo, kar je čudno, prosim, popravite to napako
Všeč mi je igra, vendar je stopnja 6 res res RES TEŽKA!
Oblikovanje nivojev je zanič
Sonic CD Classic アクション fyrx
Razen če ne olajšaš AI, zapustim celotno serijo, je pretežko, da bi dobil smaragde, posebno zame, kako jih lahko dobimo. Misliš, da sem bog ne nisem res sovražim dejstvo, da si nas prisilil, da dokončamo igro s smaragdom za način za odpravljanje napak je poleg načina za odpravljanje napak veliko bolj zabaven kot premagati bote za kampiranje, temu dobesedno ne dam druge priložnosti. Obdržim ga 3 zvezdice, ne upajte si reči "hočemo videti 5 zvezdic", ne da bi to popravili, kako vam lahko to dam, če jaz ne morem uživati v mini igrici
Še naprej se zruši. Če razvijalci to berejo, so tukaj moje tehnične specifikacije. Naprava: Chromebook C302C GB prostora za shranjevanje: 64 gigov Napaka: Sonic CD se nenehno ustavlja
Smsnsjjssndnwbdiessvhssbsbsbdkebnssbsbsndbdbsehe d. Posebna etapa do težkega in najti stvar mimo vseh tankov, UGH! resno
To je ena boljših iger na Sega CD-ju. Sega za vedno bi morala prinesti Sonic Adventure na mobilne naprave
Všeč mi je igra, res jo priporočam. Toda edina majhna težava je, da če me ta sovražnik označi, odda ta nadležen zvok. Razen tega je zabavna igra s čudovitim zvočnim posnetkom, niti ne fantastičnim zvočnim posnetkom. Še posebej v Stardust Speedwayu je to BOMB!! Ampak hvala vam SEGA za to čudovito igro, osebno je moja prva najljubša igra za SEGA. Cenim vašo ustvarjalnost. BOG VAS VSE BLAGOSLOVI (pozdrav ekipi, ki je naredila to igro).
Zelo baaaaaaaaaa Dobil sem 4 emerald Poskusil sem peto specialno stopnjo in ne dovoli mi, da se znova zaženem, ko mi ne uspe, ta igra je zanič ne prenašaj je izguba časa igra sonic mania plus
Kadarkoli, ko se prikaže oglas ali ko preskočim, mi prikaže črn zaslon, je nadležno STOP
1 zvezdica vsakič, ko dobim prstan, me tako zelo vrže iz igre
Age of War 2 உத்தி ujay
Ne zažene, samo utripa bel zaslon.
Všeč mi je Sonic cd .... njegova samo sega ima samo različico brez oglasov za nakup, ker hočejo denar
Sonic CD Classic Hərəkət jus